intresseanmälan till hunddagis

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

VÄLKOMMEN TILL VÅRT HUNDDAGIS

Vi vet att hunden mår bra av att veta vad som ska ske härnäst, därför är en dag på dagis full av rutiner.

Inlämning av hundarna sker mellan klockan 07:00 och 09.00. Denna stund är lugn och välkomnande för varje individ. Vid strax efter 9.00 går vi ut på den första promenaden, Är vi många så får vi med alla hundarna annars tar vi flera promenader så alla hundarna får komma ut, sträcka på benen, uträtta sina behov såklart och njuta av att för dom "läsa tidningen" Nosa och kissa lite för att se vilka hundar som varit där innan och visa andra hundar att dom också varit där.

När vi kommer in från promenaden får dom hundar som ska ha mat, sin mat. Sen låter vi dom vila.

Vila för hundarna är super viktigt, så det är vi noga med. Lite då och då tar vi in olika hundar i vårat aktivitetsrum och tränar lite sök, konster eller leker lite. Är det härligt väder så tar vi med dom ut på gräsmattan för aktiviteter där eller bara mysa och njuta av att vara ute. Är det dåligt väder eller vinter så spenderar vi mycket tid inne hos hundarna och myser.

Ungefär 13.00 är det dax för eftermiddagspromenad.

Vid ca 15 tiden inträder återigen en vilostund. De hundar som vill går då in och slappar i sina bäddar.

Därefter börjar hämtningen av hundarna.

Alla hundar har tillgång till trygg viloplats, och målet är givetvis att alla ska hitta sin kompis på dagis, och andra hundar som dom trivs tillsammans med.

På sommarhalvåret försöker vi så ofta vi kan ta med hundarna till skogen eller till något annat kul ställe för en fika och mys, när möjliughet ges.

Under dagarna kan vi överraska hundarna med allt från Rallylydnad, spår, sök, trix, agility, spel eller annan sysselsättning för att förgylla deras dagar med jämna mellanrum. Det är viktigt för hundarna att dom kan slappna av inne och för att dom ska kunna göra det kan vi inte göra saker varje dag då det skapar förväntningar och stress.

Därför vill vi att dom ska associera sina rum med att koppla av och vila. Vilan inkluderar ju även massa mys ihop med oss =)